0529-427229 info@delichtmis.nl

De Lichtmis is Hofleverancier!

Na 127 jaar een kroon op ons werk

Op 13 december 2022 kregen we officieel de eretitel Hofleverancier uitgereikt uit handen van de Commissaris van de Koning van Overijssel Andries Heidema en Burgemeester van Zwolle Peter Snijders. Het was een heel mooie dag die we vierden in het bijzijn van heel veel familie, collega’s en vrienden. Het was een bijzondere mijlpaal in de toch al zo rijke geschiedenis van ons restaurant.

Al vijf generaties lang is De Lichtmis een plek waar mensen graag stoppen als ze onderweg zijn. Vijf generaties hard werken in allerlei hoedanigheden, dat is waar De Lichtmis voor staat. En dat je er heerlijk en eerlijk kunt eten is ook de koning niet ontgaan. Het predicaat: ‘’Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’’ is dan ook een eerbetoon aan alle generaties Huisman en een spreekwoordelijke kroon op het harde werken.

Een heel bijzondere rol is weggelegd voor Bertus en Hennie Huisman. Zij hebben De Lichtmis maar liefst 43 jaar bestierd, tot nu toe het langst van alle familieleden.
Om ze te bedanken voor hun jarenlange inzet en deze bijzondere prestatie gaven zoon Peter en zijn Bianca hen een heel bijzonder kunstwerk. Kunstenaar Studio Ronald A. Westerhuis lichtte het gisteravond zelf toe. Een prachtig werk voor een prachtig paar!

We zijn ons team, dat elke dag voor onze gasten klaarstaat erg dankbaar. We kijken terug op een prachtige dag en willen iedereen die hier een bijdrage aan geleverd heeft nogmaals enorm bedanken!