Nieuw: Take-away bij De Lichtmis

Zoals de meesten van u weten is ons bedrijf getroffen door een vreselijke brand. We houden u langs deze weg graag op de hoogte van de ontwikkelingen. We hebben keihard gewerkt om een tijdelijke accommodatie te creƫren.

Sinds 16 november is het mogelijk om weer online te bestellen bij De Lichtmis. Elke dag hebben we de keuze uit wisselende gerechten. Van vrijdag tot en met zondag kunt u genieten van onze heerlijke pannenkoeken. Hieronder vindt u het menu.

Het is ook mogelijk ons driegangenmenu af te halen: kijk op https://www.facebook.com/delichtmis

 

AC66F288-C540-4B70-8E18-5C50C0A161A4
IMG_1072 kopie

Elk weekend Pannenkoeken!

Mis je onze pannenkoeken ook zo? Vanaf nu hoeft dat niet meer. Elke vrijdag, zaterdag en zondag is het pannenkoekendag bij De Lichtmis! Bestel online en haal een heerlijke pannenkoek op bij de Drive-Trough.

Vrijdag t/m zondag
Genieten van de lekkerste pannenkoeken. Ga je voor de Sweet Porkbelly of toch de HazelNuts? Of kies je toch liever voor het bekende? Je bestelt onze heerlijke pannenkoeken gemakkelijk online.

Bestel online of bij de Drive-Thru
Bestel in de webshop en u kunt de pannenkoeken op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16:30 en 19:00 warm afhalen. Ook kunt u bestellen in ons tijdelijke Pop-Up Restaurant.

Bestellen kan vrijdag zaterdag zondag in de webshop

Hazelnuts