Nieuw: Drive-Trough Take-away bij De Lichtmis

Zoals de meesten van u weten is ons bedrijf getroffen door een vreselijke brand. We houden u langs deze weg graag op de hoogte van de ontwikkelingen. We hebben keihard gewerkt om een tijdelijke accommodatie te creëren.

Vanaf 16 november is het mogelijk om weer online te bestellen bij De Lichtmis. Op dinsdag en donderdag hebben we de keuze uit wisselende recepten. Van vrijdag tot en met zondag kunt u genieten van onze heerlijke pannenkoeken. Hieronder vindt u het menu.

Het is ook mogelijk ons driegangenmenu af te halen: klik hier om het actuele menu te bekijken.

Bestellen

De wisselende recepten zijn dinsdag en donderdag te bestellen in de Drive-Thru. Houd Facebook in de gaten voor het weekgerecht. Pannenkoeken bestellen kan vrijdag tot en met zondag online.

Dinsdag en donderdag wisselende gerechten

Geen tijd of zin om te koken en toch een gezonde maaltijd op tafel zetten? Bij De Lichtmis kun je elke dinsdag en donderdag een heerlijke warme maaltijd afhalen

Drive-Thru
Bestellen kan in de Drive-Thru op ons terrein op dinsdag en donderdag tussen 16:30 en 19:00 uur. Je haalt de maaltijden warm af. Bestellen vanaf de parkeerplaats is ook mogelijk, dan komen we de maaltijd naar uw auto brengen als hij klaar is.

Stamppot boerenkoolhr

Elk weekend Pannenkoeken!

Mis je onze pannenkoeken ook zo? Vanaf nu hoeft dat niet meer. Elke vrijdag, zaterdag en zondag is het pannenkoekendag bij De Lichtmis! Bestel online en haal een heerlijke pannenkoek op bij de Drive-Trough.

Vrijdag t/m zondag
Genieten van de lekkerste pannenkoeken. Ga je voor de Sweet Porkbelly of toch de HazelNuts? Of kies je toch liever voor het bekende? Je bestelt onze heerlijke pannenkoeken gemakkelijk online.

Bestel online of bij de Drive-Thru
Bestel in de webshop en u kunt de pannenkoeken op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16:30 en 19:00 warm afhalen. Bestellen vanaf de parkeerplaats is ook mogelijk, dan komen we de pannenkoeken naar uw auto brengen als hij klaar is.

Bestellen kan vrijdag zaterdag zondag in de webshop

Hazelnuts