LOGO

Word jij Nederlands Kampioen Pannenkoeken eten 2017?

De lekkerste pannenkoeken

Hé Pannenkoek, we zijn weer op zoek! Ben jij of ken jij de grootste pannenkoekenlover van Nederland?! Geef je dan snel op voor het NK Pannenkoeken eten 2017 en maak kans op een jaar lang gratis pannenkoeken bij De Lichtmis.

Over het NK

Op zaterdag 16 december organiseert De Lichtmis voor de derde keer op rij het Nederlands Kampioenschap Pannenkoeken eten. Wie in 15 minuten tijd de meeste pannenkoeken eet, gaat naar huis als kersverse Nederlands Kampioen.

Er wordt in drie verschillende categorieën om de titel gestreden:
• 10 tot en met 13 jaar
• 14 tot en met 17 jaar
• 18 jaar en ouder

Geef je snel op!

Meedoen is gratis. Geef je op door onderstaand formulier in te vullen. Per categorie worden 10 deelnemers geselecteerd. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt een kortingsbon van €5,-, te besteden bij Pannenkoekenhuis De Lichtmis. Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 december 2017.

Ben je nog geen 18 jaar? Vraag dan eerst je ouders even om toestemming, voor je jezelf opgeeft.

Hier vind je de actievoorwaarden

De eerste categorie (10 tot en met 13 jaar) start om 14.00 uur, gevolgd door de 14 tot en met 17-jarigen om 14.30 De oudste deelnemers sluiten de dag af, zij zullen om 15.00 starten. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, wie weet kun je nog wat tactieken uitwisselen met de andere deelnemers. Vaders, moeders, opa’s en oma’s, ze zijn allemaal van harte welkom.

Echt voor iedereen

Ook in 2017 hebben we weer aandacht voor een kwetsbare groep mensen. Vorig jaar nodigden een aantal gezinnen uit die wat minder te besteden hadden. Dit jaar willen we ouderen een leuk dagje uit bezorgen. Er zijn in Nederland ruim 2,9 miljoen 65-plussers. Daarvan voelen bijna 900.000 mensen zich eenzaam. Niemand hoort zich eenzaam te voelen, en zeker niet rond de kerst. Daarom nodigen we dit jaar 30 ouderen uit om gezellig bij ons te komen eten.

De geschiedenis van het NK Pannenkoeken eten

Er is ieder jaar veel belangstelling vanuit de media. Bekijk hier het item van het Jeugdjournaal. 

De lekkerste pannenkoeken 

En de beste ingrediënten

Wij serveren meer dan 40 verschillende pannenkoeken. We hebben in samenwerking met een lokale molenaar een eigen uniek meel samengesteld. Ook serveren wij gluten- en lactosevrije pannenkoeken voor gasten met een special dieet. Bekijk vast ons menu wat jouw favoriet is!