LOGO

Catering

Een feest, ontvangst van vrienden of diner wordt nog leuker wanneer alles wordt geregeld en u zelf de hele avond kunt genieten van uw gezelschap. Genieten van heerlijke gerechten, perfect geserveerd op iedere denkbare locatie. Wij doen het graag voor u! Wij werken het liefst met producten uit de regio. Wij regelen alles zelf of het nu gaat om een diner van 10 personen of een daverend feest voor 200 gasten!

Neem contact op voor een offerte die voldoet aan uw eigen wensen en gedachten.

Bedrijvigheid na sluitingstijd

Uit ons uitgebreide assortiment maken wij met u een gezonde en aantrekkelijke keuze. Hiermee leggen uw medewerkers een goede basis voor hun productiviteit in het volgende dagdeel. De Lichtmis catering gaat verder dan het aanvullen van de dagelijkse etenswaren. Met een complete avondmaaltijd in buffetvorm weten wij ook overwerken aantrekkelijk te maken. En omdat wij begrijpen dat niet iedereen wil doorwerken na 17:00 uur, verzorgen wij ookbedrijfsborrels. We nemen graag de zorg voor alle aanwezigen uit uw handen. Zodat u zelf ook van uw drankje en hapje kunt genieten.

Assortiment

In feite zijn de mogelijkheden onbeperkt. Ons dagelijkse aanbod varieert van eenvoudig ontbijt tot uitgebreide lunch. Van soep tot salade. Van fruit tot friet. Onderstaande voorbeelden met prijsindicatie dienen ter inspiratie. Neem contact met ons op voor het volledige aanbod.

  • Ontbijt: Eenvoudige broodservice, Deze broodjes worden belegd met gevarieerde beleg soorten. 2,5 broodje per persoon.  € 7,00
  • Lunch: Een assortiment van diverse luxe broodsoorten.Deze broodjes worden belegd met gevarieerde luxe beleg soorten.
    Soep naar keuze,  2,5 broodje per persoon en handfruit .  € 10,50
  • Luxe lunch: Waldkorn- , Italiaanse bol (€3,50) , wrap (€2,50) huisgemaakte tonijnsalade, pesto serano ham met rucola.
  • Dinerbuffet: Italiaanse pasta’s, Nasi speciaa, traditionele Franse Boeuf Bourginon, Lichtmis Schnitzel of gewoon een stevige Nederlandse stamppot.

Bedrijfslunch

Graag verzorgen wij ook uw bedrijfslunch op lokatie, deze service is zeer geschikt voor seminars, teambuidingsdag, netwerkborrel of vergadering.

Bedrijven service 1 Prijs per persoon € 6,50
Een zacht broodjes assortiment. Deze broodjes worden belegd met gevarieerde beleg soorten. 2,5 broodje per persoon.

Bedrijven service 2 Prijs per persoon € 7,50
Een zacht en hard broodjes assortiment.Deze broodjes worden belegd met gevarieerde beleg soorten. 2,5 broodje per persoon.

Bedrijven service 3 Prijs per persoon € 9,25
Een assortiment van diverse luxe broodsoorten.Deze broodjes worden belegd met gevarieerde luxe beleg soorten. 2,5 broodje per persoon en handfruit.

Bedrijven service 4 Prijs per persoon € 11,50
Soep naar keuze. Een assortiment van diverse luxe broodsoorten.

Deze broodjes worden belegd met gevarieerde luxe beleg soorten.

Uit te breiden
De bedrijven service is uit te breiden met zuivelproducten, div. fruitsoorten en snacks.
Vraag naar de mogelijkheden info@delichtmis.nl of bel 0529-427229

Bestellijsten