LOGO

Catering

Een feest, ontvangst van vrienden of diner wordt nog leuker wanneer alles wordt geregeld en u zelf de hele avond kunt genieten van uw gezelschap. Genieten van heerlijke gerechten, perfect geserveerd op iedere denkbare locatie. Wij doen het graag voor u! Wij werken het liefst met producten uit de regio. Wij regelen alles zelf of het nu gaat om een diner van 10 personen of een daverend feest voor 200 gasten!

Neem contact op voor een offerte die voldoet aan uw eigen wensen en gedachten.

Bedrijvigheid na sluitingstijd

Uit ons uitgebreide assortiment maken wij met u een gezonde en aantrekkelijke keuze. Hiermee leggen uw medewerkers een goede basis voor hun productiviteit in het volgende dagdeel. De Lichtmis catering gaat verder dan het aanvullen van de dagelijkse etenswaren. Met een complete avondmaaltijd in buffetvorm weten wij ook overwerken aantrekkelijk te maken. En omdat wij begrijpen dat niet iedereen wil doorwerken na 17:00 uur, verzorgen wij ook bedrijfsborrels. We nemen graag de zorg voor alle aanwezigen uit uw handen. Zodat u zelf ook van uw drankje en hapje kunt genieten.

Assortiment

In feite zijn de mogelijkheden onbeperkt. Ons dagelijkse aanbod varieert van eenvoudig ontbijt tot uitgebreide lunch. Van soep tot salade. Van fruit tot friet. Onderstaande voorbeelden met prijsindicatie dienen ter inspiratie. Neem contact met ons op voor het volledige aanbod.

Ontbijt: Eenvoudige broodservice. Deze broodjes worden geserveerd met verschillende soorten beleg. 2,5 broodje per persoon.  € 6,50

Lunch: Een assortiment van diverse luxe broodsoorten. Deze broodjes worden geserveerd met gevarieerde soorten luxe beleg.
Soep naar keuze, 2,5 broodje per persoon en handfruit.  € 10,50

Eventueel aan te vullen met: Waldkorn- en/of Italiaanse bol (€3,50) of wrap met huisgemaakte tonijnsalade, pesto serano ham en rucola (€3,50)

Dinerbuffet: Italiaanse pasta’s, Nasi speciaal, traditionele Franse Boeuf Bourguignon, Lichtmis Schnitzels of gewoon een stevige Nederlandse stamppot.

Bedrijfslunch

Graag verzorgen wij ook uw bedrijfslunch op locatie, deze service is zeer geschikt voor seminars, teambuidingsdag, netwerkborrel of vergadering.

Bedrijven service 1 Prijs per persoon € 6,50
Zachte broodjes assortiment. Deze broodjes worden geserveerd met gevarieerde soorten beleg. 2,5 broodje per persoon.

Bedrijven service 2 Prijs per persoon € 7,50
Zachte en harde broodjes assortiment. Deze broodjes worden geserveerd met gevarieerde soorten beleg. 2,5 broodje per persoon.

Bedrijven service 3 Prijs per persoon € 10,50
Een assortiment van diverse luxe broodsoorten. Deze broodjes worden geserveerd met gevarieerde soorten luxe beleg. 2,5 broodje per persoon en handfruit.

Bedrijven service 4 Prijs per persoon € 11,50
Soep naar keuze. Een assortiment van diverse luxe broodsoorten.

 Deze broodjes worden geserveerd met gevarieerde soorten luxe beleg. 2,5 broodje per persoon.

Uit te breiden
De bedrijven service is uit te breiden met zuivelproducten, diverse fruitsoorten en snacks.
Vraag naar de mogelijkheden info@delichtmis.nl of bel 0529-427229

Bestellijsten